Sammen blir vi bedre!

I dag lanserer vi Steem, vår nye felles plattform som skal være i konstant bevegelse, akkurat som samfunnet vi lever i. 

Fra å operert alene i 14 år i Studio 57, tar jeg skrittet et langt steg opp og forener selskapet mitt med flere av de kreative aktørene i Holtegata 26. Vi er SÅ fornøyd, og har stor tro på at sammen er vi BEST!

Steem er et tverrfaglig kreativt team, sammensatt av flinke folk med ulik bakgrunn, erfaring og kompetanse. Sammen skal vi utfylle, lære og inspirere hverandre og sammen skal vi mikse kunnskap, erfaring og fag for å skape bedre resultater for våre kunder. Vår kompetanse, bredde og mange års erfaring i bransjen, har gitt oss tyngden og tryggheten på at vi kan levere jobber til gull og førsteplasser.

Vi har fått Fantefilm!

Wow, er gøy. Fantefilm trenger nye nettsider og i samarbeid med Factum Solution, skal vi nå lage avanserte vimeo streemede nettsider. Vi er i full sving, og utfordringer byr på i prosessen, men vi tar det hele med et smil, for vi vet vi klarer å levere! Følg med, sidene skal bli råkule når de er ferdige. 

 

Divine Design har fått nye nettsider!

Dette har vært et morsomt prosjekt. Divine Design lager de lekreste interiørløsningene og er eksperter på styling. Jeg har hjulpet søte og flinke Maria og Cornelia med nye nettsider som representerer arbeidet deres på en mest mulig oversiktelig måte. Ta en titt: http://www.divine-design.as

Cornelia Thrane-Steen og Maria Erlingsdotter Neerland driver Divine Design.

Cornelia Thrane-Steen og Maria Erlingsdotter Neerland driver Divine Design.

Meny for BAR Tjuvholmen

BAR Tjuvholmen ville ha en litt løs og rocka meny basert på retro look og feelgood stemning. Jeg gikk for de enkle jordfargene fra restauranten, og spedde på med litt organisert kaos i form av illustrasjoner og et knippe kontrast-fonter.

BAR_BA_Meny_Søndag.jpg

Justin Bieber is in town

I Telenor Arenas VIP lounge holdes privat barneselskap med elleville "Beliebere". I den anledning har jeg designet de grafiske trykksakene som hører til: Teaser, invitasjon, personlige VIP kort, infoskriv til foreldre og navnelapper.

Kunde: Bu Event via privat oppdragsgiver.

Bieber_Invite2.jpg

Stylingboken er endelig ferdig...

200 sider stylingtips for jenter er endelig i butikken fersk, rett fra pressa! Det har vært en lang og morsom prosess fra begynnelse til slutt, men vi er så glade for at "babyen" er i havn. På tide å sprette litt bubly? Her ser du litt snapshots fra boken og "behind the scenes" action med stjernene. Enjoy!

Styling_Coverbilde_utentekst.jpg
kirsebom.jpg
Kirsebom_stylet.jpg
STYLING_Oppslag1.jpg
STYLING_Opplsag_TS.jpg
Fiks ferdig!

Fiks ferdig!